Blog

Verwarmende rozemarijnmelk

rosemar
Gezondheid / Recepten / Vegan / Voeding

Verwarmende rozemarijnmelk

Op koude dagen is deze zoete en romige melk heerlijk om mee op te warmen!

Haal de zaadjes uit de kardemompeulen. Doe de havermelk samen met de dadels, kardemom en het takje rozemarijn in een kleine pan. Laat ongeveer 15 min trekken op laag tot middelhoog vuur met deksel op de pan. Meng ondertussen het cacaopoeder, chillipoeder en zout in een schaaltje. Zet na 15 min het vuur uit en verwijder het takje rozemarijn. Voeg een beetje van de warme melk toe aan de specerijen in het schaaltje en roer tot er een papje is ontstaan. Giet de melk in de blender. Voeg vervolgens specerijenpapje toe. Mix tot een glad geheel en verdeel over 2 bekers, garneer optioneel met de kleine takjes rozemarijn.

2 kardemompeulen
500 ml havermelk
2 medjouldadels, ontpit en in stukjes gesneden
1 takje verse rozemarijn
2 el rauwe cacaopoeder
mespunt chillipoeder
mespunt zout
EXTRA
2 kleine takjes rozemarijn
nl_NLDutch

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party

Free 10 Days

Master Course Invest On Self Now

Subscribe & Get Your Bonus!
Your infomation will never be shared with any third party